Ukázka denního menu
Jídelníček 15.04 – 19.04. 2024
Pondělí
- Rajčatová pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Žitná sušenka s ovocem (mléko, lepek – žitná mouka)
- Kuřecí maso v dušené mrkvi, celozrnný vdolek (lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Čočková polévka (celer)
- Rýžové nudle se žampiony, sezamem a grilovaným sójovým masem (sója, sezam)
Úterý
- Ovesná kaše s ovocem (mléko)
- Vaječnice, celozrnné pečivo (mléko, hořčice, lepek – celozrnná pšeničná mouka, žitná mouka)
- Krůtí maso v hlávkovém zelí, špalíčky
- Lehký bramborák (celer)
- Zeleninové rizoto z bulguru (mléko, lepek – bulgur)
Středa
- Bazalková pomazánka s uzeným tofu, celozrnné pečivo (mléko, sója, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Tvarohový koláč s mákem (mléko)
- Hovězí maso v zeleninové omáčce, bramborová kaše (mléko)
- Salát z červené řepy a uzeného sýra (mléko)
- Rýžové těstoviny se zeleninovou směsí a listovým špenátem
Čtvrtek
- Kakaová granola s jogurtovým krémem s ovocem (mléko)
- Celerová pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – žitná, celozrnná pšeničná mouka)
- Kuřecí maso s fazolemi, parboiled rýže (mléko)
- Pórková polévka (celer)
- Tarhoňa s rajčaty, bazalkou a olivami
Pátek
- Petrželková pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Mrkvánek se zázvorem (mléko)
- Krůtí karbanátek, pečené brambory, česnekový dip (mléko)
- Pohankový salát (mléko)
- Gnocchi ve smetanové omáčce s grilovanou hlívou ústřičnou (mléko, lepek – pšeničná mouka)
Jídelníček sestavila - Bc. Martina Jílková
Jídelníček 22.04. – 26.04. 2024
Pondělí
- Pochoutkový salát, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Kakaový koláč s drobenkou (mléko)
- Kuřecí maso v celerové omáčce s hráškem a kukuřicí, rýžové těstoviny (celer)
- Hlávkový salát s mrkví a zakysanou smetanou (mléko)
- Cizrnová směs se zeleninou a sýrem (mléko)
Úterý
- Jáhelno – kokosové kuličky, jogurtovo – tvarohový krém (mléko)
- Zeleninový tatarák, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Krůtí mleté maso, celozrnné nudle (lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Hrachová polévka (celer)
- Parboiled rýže se zeleninou, šunkou a grilovanými žampiony
Středa
- Vajíčková pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, vejce, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Tiramisu s ovocem (mléko)
- Hovězí maso v cibulové omáčce s bílým vínem, bramborová kaše (mléko)
- Koláč s červenou řepou a uzeným sýrem (mléko)
- Zapečené celozrnné těstoviny se zeleninou a robi masem (mléko, lepek - pšeničná bílkovina, celozrnná pšeničná mouka)
Čtvrtek
- Pudinkový koláč (mléko)
- Tvarohová pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Kuřecí maso v zeleninové guláši, halušky
- Kroupovo - petrželková polévka
- Černá čočka se zeleninou a grilovanou šunkou, kysané zelí
Pátek
- Rybí pomazánka, celozrnné pečivo (ryba, hořčice, lepek – celozrnná pšeničná mouka)
- Pudink s ovocem a tvarohem (mléko)
- Krůtí karbanátek, polentové brambory, lehká tatarka (hořčice, mléko)
- Těstovinový salát (mléko)
- Smetanovo – zeleninová rýže s grilovanou červenou řepou
Jídelníček sestavila - Bc. Martina Jílková
Vážení zákazníci, z důvodu nedostatečného sortimentu potravin na našem trhu v této době, může dojít k částečné úpravě jídelníčku během týdne, za což se Vám omlouváme. Bohužel dodávky nedokážeme ovlivnit.
Tým Fit oáza Martina s.r.o
Alergeny uvedeny Vždy v závorce za aktuálním jídlem
Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1) Obiloviny obsahující lepek–nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l,vyjádřeno SO2
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich