Jídelníček 26.10. – 30.10. 2020

 

PONDĚLÍ

1. Kukuřičná pomazánka, bramborové pečivo s cizrnou (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

2. Sladká pohanková kaše s ovocem (mléko)

3. Kuřecí maso v kapustě, pečené brambory  

4. Květáková polévka se sezamem polévka (sezam)

5. Pikantní lečo se šunkou, obilná placka ( lepek – celozrnná pšeničná mouka, žitná mouka mouka)

 

ÚTERÝ

1. Mrkvový makovec, zakysaná smetana (mléko)

2. Brokolicová pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek - celozrnná pšeničná mouka)

3. Krůtí maso v okurkové omáčce, rýže s hráškem

4. Sýrová pizza (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

5. Gnocchi se zeleninou, petrželkou, smetanou, sýrem a šunkou, zelenina (mléko, lepek – pšeničná mouka)   

 

STŘEDA

1. Olivová pomazánka, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

2. Jahelné kuličky, jogurtovo – tvarohový krém s ovocem (mléko)

3. Hovězí maso ve svíčkové omáčce, celozrnný knedlík (celer, mléko, lepek – žitná mouka, celozrnná pšeničná mouka)  

4. Kroupová polévka    

5. Zapečené rýžové těstoviny se zeleninou, sýrem a vajíčkem, zeleninový salát (mléko, vejce)

 

ČTVRTEK

1. Ovesná sušenka s ovocem (mléko)

2. Pomazánka s uzeným sýrem, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

3. Kuřecí maso v boloňské omáčce, celozrnné špagety s lněným semínkem (lepek – celozrnná pšeničná mouka)   

4. Fazolový salát (mléko)

5. Rybí karbanátek, hlávkový salát s mrkví a jogurtovým krémem (mléko, ryba)

 

PÁTEK

1. Pařížský salát, celozrnné pečivo (mléko, lepek – celozrnná pšeničná mouka)

2. Ovocný koláč s drobenkou (mléko)

3. Krůtí karbanátek se sýrem a zeleninou, lehký bramborový salát s červenou řepou (mléko)

4. Bulgurový salát se zeleninou, koprem a uzeným sýrem (mléko)

5. Cizrna se šunkou na italský způsob, zeleninový dip   

 

Jídelníček sestavila - Bc. Martina Jílková

Tel.:704 796 765

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Alergeny uvedeny Vždy v závorce za aktuálním jídlem

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU

 


 

1) Obiloviny obsahující lepek–nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2) Korýši a výrobky z nich 

3) Vejce a výrobky z nich 

4) Ryby a výrobky z nich

5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich

7) Mléko a výrobky z něj 

8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů

9) Celer a výrobky z něj

10) Hořčice a výrobky z ní

11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l,vyjádřeno SO2

13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj

14) Měkkýši a výrobky z nich

 

Ukázka denního menu

Kontakt

FIT OÁZA MARTINA s.r.o. Kaznějov 566,
Kaznějov 331 51
fit-oaza@email.cz
Bc.Martina Jílková 704 797 360
objednávky a info 704 796 765
IČO: 06208797
Bankovní spojení : 103330002/5500
fit-oaza@email.cz